Producten en diensten

TechTopJobs helpt u aan een nieuwe medewerker

TechTopJobs is een website en bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers. Wanneer er een job binnen uw bedrijf is die u graag ziet ingevuld, kunnen wij u op korte termijn al helpen met het vinden en rekruteren van de meest geschikte kandidaat. Onze consultanten hebben uitgebreide ervaring en zorgen voor professionele begeleiding en ondersteuning tijdens het gehele traject.

TechTopJobs levert service en werk op maat

TechTopJobs heeft altijd een vast aanspreekpunt waar u bij terecht kunt, die als enig persoon alle contacten met uw bedrijf regelt. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en kan er doelgericht gewerkt worden. Het aanspreekpunt kent immers uw bedrijf van binnen en buiten en is op de hoogte van de specifieke kwaliteiten van degene die in de job is geïnteresseerd. Samen met u wordt bepaald welke diensten en doelstellingen het beste bij uw bedrijf passen. Zo zal ons contactpersoon continue het voortgangsproces bewaken en u bijstaan in advies.

Werkwijze van TechTopJobs bij jobcampagne

Nadat u een of meer jobs bij TechTopJobs hebt aangemeld starten wij zo snel mogelijk een campagne op. De beschikbare banen worden binnen 24 uur gepubliceerd op onze website, waarna wij de resultaten van de jobcampagne nauwlettend in de gaten zullen houden. Om het rendement van uw en onze inspanningen te vergroten zijn onze listingspecialisten nauw betrokken bij de uitvoering van de campagne. Zo worden de lay-out, structuur en categorisatie van elke job gecontroleerd en waar nodig aangepast. De kwaliteitsconsultanten van TechTopJobs staan elke werkdag tot uw dienst om u van advies te voorzien en uw vragen te beantwoorden.

Direct zicht op resultaten

TechTopJobs zorgt ervoor dat jobs die worden aangeboden door uw bedrijf snel ingevuld zijn. Voor u als bedrijf is het mogelijk om het gehele traject te volgen en nauwkeurig de verrichtingen te volgen. Zo kan u zien welke kandidaten zich hebben aangemeld voor de job en wat voor profiel en achtergrond deze sollicitanten hebben. Uw vaste aanspreekpunt zal als contactpersoon blijven fungeren gedurende dit proces en u op de hoogte houden van de ontwikkelingen die gaande zijn. Uw contactpersoon zal samen met u de resultaten analyseren en tevens eventuele aanpassingen met u bespreken. TechTopJobs biedt u zo de beste kwaliteit door een proactieve, doelgerichte en meedenkende houding aan te nemen.

Plaats uw job direct online op TechTopJobs

Uw job 30 dagen online op TechTopJobs.

Plaats uw job in uw eigen huisstijl en zet uw bedrijf in de kijker.