Job plaatsen

TechTopJobs streeft ernaar dat u de juiste kandidaat vindt voor de juiste job. Om snel een geschikte kandidaat te vinden plaatst u, uw job op onze website waar meer dan 70.000 jobzoekers op actief zijn. .

TechTopJobs zoekt specifiek

TechTopJobs wil er altijd voor zorgen dat u de juiste kandidaat vindt voor de gevraagde job. Zo worden er diverse marketingacties gehouden om te zorgen voor een instroom van kwalitatief goede kandidaten. Verder wordt er geïnvesteerd in campagnes op het internet, waarbij specifiek gezocht wordt op onze en uw doelgroep. Daarnaast maken wij ook nog gebruik van specifieke vacaturesites en partnerships om zo specifieke doelgroepen te bereiken.

Ale jobs die op TechTopJobs geplaatst worden, blijven minimaal dertig dagen online staan. Gedurende deze dertig dagen, worden de jobs gepromoot op relevante channels, social media netwerken en partnersites. En omdat de geplaatst job ook een dag na de publicatie bij TechTopJobs naar een passende selectie uit wel 655.000 abonnees wordt gestuurd en op de applicatie voor smartphones wordt geplaatst, weet u zeker dat uw job veel aandacht krijgt.

Heeft u advies nodig met betrekking tot uw online job? Neem dan contact op met uw persoonlijke TechTopJobs Quality Consultant door een mailtje te sturen of even te bellen. Uw TechTopJobs Quality Consultant geeft u niet alleen graag tips om uw resultaten te verbeteren, maar zal ook regelmatig de online jobs controleren om u van de voortgang van de zoektocht naar een geschikte kandidaat op de hoogte te houden.

U blijft in controle

TechTopJobs vindt het belangrijk dat klanten altijd in controle blijven, aangezien u uw bedrijf het beste kent en u uw rekruteringsbehoeften beter kent dan wie dan ook. Om ervoor te zorgen dat u altijd in controle bent en dat u altijd een positieve invloed heeft op uw rekruteringen, krijgt u bij TechTopJobs 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw persoonlijke ruimte op onze website. Deze persoonlijke ruimte kunt u gebruiken om uw resultaten op te volgen en om uw campagnes bij te sturen door bijvoorbeeld de criteria of de tekst van uw jobs aan te passen.

Kies voor automatisering

Wilt u een groter bereik creëren door uw job door te plaatsen naar uw eigen bedrijfswebsite of een andere website op het internet? Maak dan gebruik van extern URL: een gebruiksvriendelijk systeem tussen uw eigen websitesysteem en de database van TechTopJobs. Met de extern URL interface heeft u uw jobs in enkele seconden op websites naar keuze geplaatst voor een nog groter bereik.

Plaats uw job direct online op TechTopJobs

Uw job 30 dagen online op TechTopJobs.

Plaats uw job in uw eigen huisstijl en zet uw bedrijf in de kijker.