Over ons

VOOR WIE?

TechTopJobs is een jobsite dat ervoor zorgt dat werkzoekenden en werkgevers elkaar op een eenvoudige manier vinden. Als werkzoekende vind je er een bijzonder ruim aanbod aan technische en engineering jobs. Als werkgever krijg je toegang tot een groot aantal werkzoekenden met met een technisch of engineering profiel. TechTopJobs matcht werkzoekenden en werkgevers, overal in België.

WAAROM KIEZEN VOOR TECHTOPJOBS?

Op TechTopJobs vind je een bijzonder ruim aanbod van technische en engineering jobs in heel België, opgesplitst per provincie. Ook voor bedrijven is dit jobsite interessant. Een groot aantal werkzoekenden is actief op dit platform zodat de kans groot is dat je de ideale werknemer vindt. Kortom, zowel werkzoekenden en bedrijven bereiken door het gebruik van TechTopJobs een groot publiek.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Wij zorgen voor een passende oplossing voor werkgevers die naar personeel zoeken en TechTopJobs bemiddelt en brengt werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod aan uiteenlopende technische en engineering jobs. Werkzoekenden vinden zo een job die bij hun opleiding, ervaring, skills en motivatie past. Het gebruik van TechTopJobs is eenvoudig. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat werkzoekenden gemakkelijk kunnen inloggen, een profiel aanmaken en door de jobs scrollen. Ook als bedrijf is aanmelden en jobs plaatsen een fluitje van een cent.

VOOR WERKZOEKENDEN

Nadat je je eigen profiel aanmaakt op onze site, waarbij je aangeeft naar wat voor job je op zoek bent, sturen wij je de vacatures die daarbij passen.

Je kunt ook je CV online zetten zodat werkgevers je op jouw kwaliteiten kunnen beoordelen en eventueel benaderen voor een baan.

Daarnaast kun je zelf rondkijken tussen het aanbod van verschillende jobs en eventueel eerder opgezochte informatie opnieuw bekijken.

VOOR WERKGEVERS

Nadat je je hebt aangemeld als bedrijf, helpen wij je met het plaatsen van je eerste jobs. Via TechTopJobs bereik je meer dan 600.000 werkzoekenden. De kans is groot dat de werknemer die je zoekt hiertussen zit.

Door in te loggen in je account krijg je onmiddellijk zicht op de reacties op je jobs. We helpen je bovendien graag bij het organiseren en eventueel aanpassen van je wervingscampagne. Daarnaast bieden we tevens een uitgebreide analyse van je campagne.

Plaats uw job direct online op TechTopJobs

Uw job 30 dagen online op TechTopJobs.

Plaats uw job in uw eigen huisstijl en zet uw bedrijf in de kijker.